mbadvies
 
Mark Bruijn
MB Advies
Stella Agsteribbeland 85
1705 LG   Heerhugowaard
 
Telefoon: 072-5745599
Fax: 084-2224858 (KPN faxmail)
 
Email:
 
 
MB Advies adviseert, levert en installeert hard- en software. Klanten zijn (kleine) bedrijven en professionals die niet zonder optimaal werkende PC(s) kunnen. Onlangs uitgevoerde "klussen" zijn onder andere:

- leveren en installeren van PCs, printers (laserprinters, etiketprinters, slipprinters), kassas, barcodescanners, receptenscanners en netwerkswitches voor nieuwe en bestaande apotheken. Contact onderhouden met externe partijen als E-Zorg, Pharmapartners en KPN en zorgen dat de apparatuur in de apotheek correct functioneert. Zorgen dat de juiste software op de PCs staat zodat deze direct klaar voor gebruik zijn.

Vaak zie je in apotheken dezelfde apparatuur: wie kent niet de Star TSP400 etiketprinters of de Epson TM-U295 slipprinter? Uiteraard is er binnen MB Advies kennis van deze apparatuur. Maar er zijn af en toe ook hele goede alternatieven, wat dacht u van:

- de Toshiba B-EV4D-GS14_QM-R etiketprinters? Sneller dan de Star TSP400-reeks. U kunt dezelfde etiketten blijven gebruiken en de printer is minder duur in aanschaf.

- of de Datalogic Magellan 2300HS inbouwscanner? Net als bij de supermarkt uw artikelen over de glasplaat bewegen en ze worden gescand. Is wel erg mooi voor gebruik in de balie.

- uw balie-werkplek (met kassalade) ook gebruiken voor aflevercontrole (met slipprinter)? Het tegelijk aansturen van zowel kassalade als slipprinter is iets dat niet met Pharmacom kan. MB Advies heeft een praktische oplossing bedacht waarmee dit wel kan.


Daarnaast heeft MB Advies ervaring met:
- het installeren van de DPA software, ook onder Windows 7.

- het installeren van de benodigde netwerk-apparatuur om uw schermen, printers en andere apparatuur werkend te krijgen. Daarbij komt natuurlijk ook het correct instellen van de schermen, printers, etc.


< terug