mbadvies
 
Mark Bruijn
MB Advies
Stella Agsteribbeland 85
1705 LG   Heerhugowaard
 
Telefoon: 072-5745599
Fax: 084-2224858 (KPN faxmail)
 
Email:
 
 
MB Advies adviseert, levert en installeert hard- en software. Klanten zijn (kleine) bedrijven en professionals die niet zonder optimaal werkende PC(s) kunnen. Onlangs uitgevoerde "klussen" zijn onder andere:

- leveren en installeren van PCs, printers (laserprinters, etiketprinters, slipprinters), kassas, barcodescanners, receptenscanners en netwerkswitches voor nieuwe en bestaande apotheken. Contact onderhouden met externe partijen als E-Zorg, Pharmapartners en KPN en zorgen dat de apparatuur in de apotheek correct functioneert. Zorgen dat de juiste software op de PCs staat zodat deze direct klaar voor gebruik zijn. lees meer >

- leveren en installeren van PCs, printers en documentenscanners aan huisartsen. Ook hier geldt dat het erg belangrijk is dat alle benodigde software correct functioneert. Na het vervangen van een PC moet niet alleen Medicom het weer doen, maar moeten ook bloeddrukmeters weer uitgelezen kunnen worden en is het handig als alle favorieten weer in Internet Explorer staan en alle emails ook op de nieuwe PC staan.
Bij het leveren van een printer moet de printer niet alleen lokaal vanaf de PCs te gebruiken zijn, maar ook Medicom moet de printer kunnen aansturen en daarbij de juiste papierlades gebruiken.

- leveren en installeren van PCs en randapparatuur aan professionals. Verhelpen van storingen. Aansluiten op internet. Installeren van software. Leveren van programmas en tools waarmee het werk veel sneller en handiger gedaan kan worden. Klanten zijn onder meer een bouwbedrijf, een metaalgieterij, een bloemenwinkel, een drukkerij en verschillende particulieren.

- ontwikkelen van maatwerk-programmatuur. Bouwen van websites.
 
 
Pharmapartners Vivaldi Notarissen Actus Notarissen Recreatiezaalvoetbal Heerhugowaard SugarSync online storage
Linux server Apache webserver MySQL database PHP webdevelopment Microsoft Visual Studio
mijn ip-adres: 83.172.129.19    -     uw ip-adres: 3.235.182.206
thuis-server: mijneigen.homeftp.net    -     server is alive: laatste heartbeat 46 sec geleden ontvangen